ktoś tu przesadza - oceńcie sami

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • barthezz1014
    Drive
    • 2010
    • 68

lilo, ale tacy wiesz ukryci...nocni hehe
    pardon, oczywiście ościennych ocepków z Kościerzyny i całego rejony zresztą - naszych poprostu pomorskich, otaczam też toastem :wink:
  • sew1981
    RS
    S_OCP MemberModeratoRS
    • 2009
    • 10918
    • Fiat

A mianowicie, na dole strony jest wpis kolegi "Westowaty" - przeczytajcie uważnie.

Dodałem do tego taki komentarz (zostało to wywalone z tematu, przeniesione od moich słów w to miejsce i dostałem warna, zresztą nie tylko ja):

Może mój wpis nie jest ekstra miły ,ale wpis Westowatego na samej górze też nie jest chyba dla nas za przyjemny.
    Szanowny Moderator MisiekWaw zdecydowanie przesadza według mnie - przydzielając nam warny, a cała sytuacja jest bardzo stronnicza Widać chyba , że są Ludzie i ludzie na tym forum,według niektórych z władz forumowych.Komentarz pozostawiam wam. Pozdrawiam

Komentarz

• Qulek
      RS
      • 2005
      • 1630
      • Octavia II combi (1Z5)
      • CAXA 1.4 TSI 122 KM
      • CHPA 1.4 TSI 140 KM

sew1981, od tego są privy... pisz do admina a nie wylewaj żali na forum/
      BEST Czesci i artykuly motoryzacyjne

Było O1 jest O3

Komentarz

• Mihau
        RS
        • 2009
        • 7460
        • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

A ludzie zakładający kolejne tematy o felgach/radiach/głośnikach/etc nic nie dostają...
        O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• sew1981
          RS
          S_OCP MemberModeratoRS
          • 2009
          • 10918
          • Fiat

Qulek, priv z Miśkiem wymieniony, na poziomie i kulturalny. Sprawa dotyczy nie tylko mnie, może reszta nie chcę pisać o tym , rozumiem. Ja napisałem, bo wywalono to poza wątek i nie był to powód do warnów (według mnie). Oceńcie jak chcecie, takie jest moje zdanie i myślę , że nie tylko moje jednak.

Komentarz

• misiekwaw
            RS
            S_OCP Member
            • 2004
            • 7715
            • Ford

Zamieszczone przez Mihau
            A ludzie zakładający kolejne tematy o felgach/radiach/głośnikach/etc nic nie dostają...
            Jeżeli uważasz, że jakiś wątek jest w nieodpowiednim miejscu bądź nie na temat powiadom moderatora.

W tym przypadku powód do warnów był oczywisty - zamykając poprzednie wcielenie wątku o "starciach" na drodze ostrzegałem, że teraz będę w miarę możliwości pilnował porządku w nowym.
            Obiecałem bany, dałem ostrzeżenia, może trzeba było dotrzymać słowa :wink:

Jak ktoś mówi że ogień jest gorący i żebyś nie wkładał do niego rąk bo się poparzysz to też wkładasz żeby sprawdzić czy na pewno :?:
            Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
            http://www.disi-tune.pl
            Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
            Był WRX
            Była Octa

Komentarz

• 4x4BKF
              L&K
              • 2010
              • 1279

Sew, mnie ta sprawa dotyczy i uważam że może Misiek nieco przeholował z warnami i wycinką, ale na razie to on może więcej niż my...
              Jestem oczywista po tej samej stronie co Ty.
              4x4

Komentarz

• ADMINISTRACJA
                Ambiente
                • 2007
                • 223

MisiekWAW dał jasną informację, że posypią się bany. Posypały się ostrzeżenia.
                sew1981, zamiast wziąć to na klatę to założyłeś wątek, żeby wylać swoje żale publicznie. Do czego to miało prowadzić? Nie będzie tolerancji dla takich zachowań. Odpocznij na razie od forum i ochłoń.
                Administracja Forum OCP

Komentarz

Pracuję...